Nyitóbuli

Kedves Diákok!
Sok szeretettel hívunk és várunk titeket az idei év Nyitóbulijára!

A programot 2019. október 4-én, a tanítás után kezdjük és egészen az esti órákig tervezzük.

Részleteket az iskolában kihelyezett plakátokon, a Facebookon, valamint az alábbiakban találtok.

Gyertek, mert jó lesz! 🙂

SZIG Diáktanács

 

 

PROGRAM

15:00-16:00    Kavalkád {TiszaPlacc – Csocsóbajnokság – Just Dance/Karaoke – Animátorszoba}

16:00-17:00    Számháború

17:00-18:00    Kavalkád {TiszaPlacc – Csocsóbajnokság – Just Dance/Karaoke – Animátorszoba}

18:00-18:30    Fotópályázat 2019 – Gála, Csocsóbajnokság eredményhirdetés

18:30-18:45    Meglepetés

18:45-20:00    Tábortűz

20:00-20:20    Tombola

 

A program alatt végig: Társas >< Klub >< Büfé

 

RÉSZLETEK
Kavalkád
A Nyitóbuli délutántól estig tartó programja alatt kétszer egy órán át vehettek részt a Kavalkádban:

TiszaPlacc
A helyszínen a TiszaP tábor elevenedik majd meg. Ha voltál már TiszaPon, akkor azért, ha nem, akkor pedig azért kihagyhatatlan számodra e program…!

Just Dance/Karaoke
Klasszikus kivetítő előtt táncikálás/éneklés, várunk minden táncolni/énekelni (nem) tudót.

Animátorszoba

Idén egy új programmal bővül a Nyitóbuli, ez pedig nem más, mint az animátor szoba.

Ha van kedved gólyatáborok szervezésében már tapasztalt animátorokat megismerni, és részt venni hangulatos feladatokban, akkor itt a helyed. Az állomáson garantált a fergeteges hangulat, illetve a jobbnál-jobb feladatok!😃

Csocsóbajnokság
Most sem hagyjuk, hogy a csocsóasztalok ott szomorkodjanak a Klubban a buli közben. Ti se tartsátok vissza magatokat! Jelentkezzetek két fős csapatokban, és legyetek a SZIG legjobbjai! A dobogósokat nem csak az iskola elismerése illeti meg, hanem mi is díjjazzuk!

Számháború
A számháború az osztálykirándulások és táborok kihagyhatatlan eleme és most a Nyitóbuli szerves részét képezi majd egy kis csavarral, ugyanis lehetőséget adunk, hogy tanárok és diákok vállt vállnak vetve védhessék csapatuk dicsőséget a csatamezőn. A diákok feladata megvédeni a tanárokat, ugyanis ha a tanárok kiesnek, a csapat veszít. Mindeközben a pálya folyamatosan szűkül, hogy a játékot egyre nehezebbé és izgalmasabbá tegyük. Ugye számíthatunk rátok a sorsdöntő küzdelemben? 😉

Fotópályázat 2019 – Gála

Lehull a lepel arról, hogy kiknek a képeit értékelte legjobbnak a zsűri a 2019-es Fotópályázaton.

Meglepetés
Mondtuk, hogy meglepetés… 😉

Tábortűz
Az, aminek hangzik. Mire számítottál? 😁

 

Társas
Idén is társasterem áll rendelkezésére az igazi fanoknak, azaz akik reggelig tudnának játszani, illetve azoknak, akik gyors, szórakoztató, vidám társasjátékokra várnak. Így mindenki megtalálhatja a neki legnagyobb élvezetet nyújtó játékot!

Klub
A Klub rendhagyó módon teaházként nyitja meg kapuit a Diákság előtt egybenyitva a tavaly elkészült kis kiülős terasszal. Az érdeklődőknek lehetőségük adódik biliárdozni, illetve lágy zenei aláfestés mellett, hangulatos légkörben teázni, beszélgetni, megtalálni a “nyugalom SZIGetét” a Nyitóbuli programkavalkádjában. 😉

Büfé
Ez alkalommal rendhagyó keretek között látogathatjátok meg a büfét, hogy szusszanjatok egy kicsit és harapjatok valamit. Nem mi, az iskola diákjai fogunk állni a pultok mögött, hanem a Széchenyiben hangulatos kivilágítás és zene mellett felturbózott raktárakkal és különleges ajánlatokkal várnak benneteket iskolánk büfései!
Valamint a sütikuponokról sem feledkezünk meg! A Nyitóbuliig különböző feladatok teljesítésével szerezhettek majd sütikuponokat, amit aznap délután különféle finomságokra válthattok majd be.