Pályázatok

Erasmus+ KA1

2015 tavaszán iskolánk „Minőségfejlesztés a SZIG-ben” címmel sikerrel pályázott az Erasmus+ KA1 köznevelési munkatársak mobilitása elnevezésű pályázaton.  Megérte tehát a befektetett munka, a csapat nem hiába dolgozott éjszakába nyúlóan a sok-sok oldalas pályázati dokumentumon, hiszen a 48 nyertes között az előkelő 7. helyen értünk célba a szakmai zsűri által megítélt 96 pont (a maximális 100-ból!) alapján.

Comenius együttműködés

Az én felfedezőutam (My Voyage of Discovery)

A projekt honlapja

A projekt lényege, célja:

A projekt 8 ország és 9 iskola (Németország: Stadtlohn és Magdeburg, Norvégia, Olaszország, Törökország, Lengyelország, Hollandia, Spanyolország és Magyarország) együttműködésén alapszik.

British Council Partneriskola Program

Kiválóság az angol nyelv oktatásában 2014

A British Council az Egyesült Királyság nemzetközi oktatási és kulturális szervezete. A világ 110 országában szervez brit kulturális és oktatási programokat, angol nyelvi továbbképzéseket és tanfolyamokat és évente több millió nyelvtanuló tesz nálunk nemzetközileg elfogadott IELTS és Cambridge nyelvvizsgát.

2014-ben a British Council Magyarországon elindította „Kiválóság az angol nyelv oktatásában” partneriskola programját, melyben 2014 decemberéig 11 iskola vesz részt. A program célja az angol nyelv tanításával és tanulásával kapcsolatos szakmai fejlődés támogatása az iskolákban.

Oldalterv: Onódy Eszter