Szóbeli felvételiről tájékoztatás

Tisztelt Szülők, felvételiző Diákok!

 

A szóbeli felvételi meghallgatások

6. osztályosok részére 2021. március 1. és március 10. között lesznek.

8. osztályosok részére 2021. március 1-10. között lesznek.

 

A behívási és mentességi ponthatárok:

A 6 évfolyamos képzés esetében 2021. február 24-én, a 4 évfolyamos képzés esetében február 24-én délután tudunk információt adni az iskolai honlapon keresztül. Ugyanekkor megnyílik az a lekérdező felület is, melyen keresztül a szóbelire behívott tanulók megtudhatják a szóbeli meghallgatásuk időpontját.

 

Űrlap:

A szóbeli felvételi meghallgatások megszervezésének gördülékenyebbé tétele érdekében, és a diákok osztálysorrendjének megfelelő beosztás elkészítéséhez kérjük a következő űrlap kitöltését. (A kitöltés önkéntes.) Kérjük, minél előbb, ha lehet, február 24-ig töltsék ki!

https://forms.gle/MUQsoxzktoi13yvQA

 

Bemutatkozó levél:

Kedves Felvételiző Diák!

Szeretnénk tájékoztatni arról, hogy várunk a szóbeli felvételire, és kérjük, hozz magaddal egy „Bemutatkozó levelet”, amelyben leírod, hogy miért jelentkezel iskolánkba. Kérjük, hogy a kézzel írt leveledhez csatolj egy fényképet is, hogy az osztályfőnök a végső pontszámok meghatározásakor könnyebben tudja felidézni az arcod. Kérünk, hogy csatold azokat az okleveleidet és dicséreteidet is, amelyekkel szeretnéd az eredményeidet is bemutatni. Javasoljuk, hogy bátran mutasd meg kreatív egyéniségedet is, rajzolj, vagy díszítsd a beadandódat! Javasoljuk, hogy írj arról, melyek a kedvenc tantárgyaid, mit szeretsz a szabadidődben csinálni, milyen versenyeken indultál, milyen eredményeket értél el. Bátran írd le, hogy szerinted milyen jó tulajdonságaidra vagy büszke!

Szeretettel várunk!

 

Tanulói kérdőív:

Kérjük, hogy minden felvételiző a felvételi rangsorok elkészítéséhez szükséges egyéb körülményeket, adatokat felmérő kérdőívet nyomtassa ki, töltse ki, és hozza magával. A kérdőív az alábbi linken érhető el:

tanulói kérdőív szóbeli meghallgatáshoz 2021

 

Szóbeli meghallgatással kapcsolatos egyéb információk:

Kérjük, hogy a felvételizők a szóbeli meghallgatás kijelölt időpontja előtt 15 perccel érkezzenek meg. Az iskolába érkezéskor a portánál elhelyezett hirdetőtáblán és a felvételi eljárást segítő diákoknál tudnak tájékozódni a terembeosztásról. A vírushelyzetre való tekintettel szülők az épületbe nem jöhetnek be. Gyermekük a szóbeli meghallgatásról a megadott kezdési időponttól számítva kb. 1 óra 45 perc múlva tud távozni (természetesen ezen időtartam alatt lesz lehetősége pihenésre, regenerálódásra is a matematika és a magyar szóbeli között).

Az épületben a járványügyi előírásoknak megfelelően kell viselkedni, maszk viselése kötelező, belépéskor testhőmérsékletmérés és kézfertőtlenítés történik.

Kérjük, a szóbeli felvételire hozzák magukkal a diák- vagy személyi igazolványukat, az elektronikus ellenőrző aktuális tanévre vonatkozó osztályzatokat, bejegyzéseket tartalmazó kinyomtatott példányát, ceruzát, radírt és tollat.

Akik a jelentkezési laphoz nem adtak le saját névre megcímzett, felbélyegzett válaszborítékot, kérjük, hogy a szóbeli meghallgatásra hozzák magukkal!

Sok sikert kívánunk!

Vezetőség