Szóbeli felvételi ponthatárok és meghallgatás beosztás

Tisztelt Szülők, felvételiző Diákok!

A szóbeli felvételi meghallgatásra a behívási ponthatárok (a magyar és a matematika központi írásbeli összege) a következők:

 

6 évfolyamos képzés: 62 pont

4 évfolyamos képzés: 80 pont

 

Mentesség:

 

6 évfolyamos képzés: 79 pont

4 évfolyamos képzés: 95 pont

 

A mentességet elérő tanulók egyszerűsített szóbeli meghallgatáson vesznek részt (mert írásbeli pontszámuk alapján a magyar és matematika szóbeli elérhető maximális pontszámát megkapják).

 

A behívási ponthatárt elért tanulók (a mentességet élvezőket is beleértve) az alábbi linken keresztül elérhető felületen, oktatási azonosítójuk megadásával tudnak tájékozódni a szóbeli meghallgatás időpontjáról, külön értesítést erről nem küldünk.

 

A beosztás az alábbi linken található:

Időpontok

A szóbeli felvételi meghallgatások:

 

6. osztályosok részére 2020. március 2-13. között lesznek.

8. osztályosok részére 2020. február 27-március 13. között lesznek.

 

szóbeli felvételi meghallgatások megszervezésének gördülékenyebbé tétele érdekében kérjük a következő űrlap kitöltését. (A kitöltés önkéntes.) 

https://forms.gle/v9PssQ7uRymNRZsa9

 

Kérünk minden diákot, hogy a meghallgatásra készítsen írásban egy rövid összefoglalót magáról. (A feladat önkéntes.)

 

Kérjük, hogy a szóbeli meghallgatás kijelölt időpontja előtt 20 perccel érkezzenek meg. Az iskolába érkezéskor a portánál elhelyezett hirdetőtáblán tudnak tájékozódni a terembeosztásról.

Kérjük, a szóbeli felvételire hozzák magukkal a diák- vagy személyi igazolványukat, az elektronikus ellenőrző aktuális tanévre vonatkozó osztályzatokat, bejegyzéseket tartalmazó kinyomtatott példányát, versenyeredményeket igazoló okleveleket (a versenyeken való részvételt igazoló emléklapokat nem kérjük), ceruzát, radírt és tollat.

 

Akik a jelentkezési laphoz nem adtak le saját névre megcímzett, felbélyegzett válaszborítékot, kérjük, hogy a szóbeli meghallgatásra hozzák magukkal!

 

Sok sikert kívánunk!

 

Vezetőség