Információk az ebéd megrendeléséről

1. BEIRATKOZÓK SZÁMÁRA:

Az iskolai beiratkozás a KPTK (Közép-Pesti Tankerületi Központ) ügye, az étkezést pedig a helyi önkormányzat intézi, ezért kell külön adatlapot kitölteni, és azon jelezni, ha valaki szándékozik majd a menza szolgáltatást igénybe venni. A korábbi iskolától (semelyiktől!) nem vehetjük át a vonatkozó adatokat, hiába ugyan azt az étkeztető rendszert használták.

Az étkezéshez előzetes regisztráció szükséges, ehhez a

„GAZDASÁGI ADATLAP”-ot június 23-án reggel 9:00-ig

kell leadni! (de az még nem jelent megrendelést)!

Az innen is letölthető GAZDASÁGI ADATLAP hátoldalán van néhány alapvető információ. A rendelés feltételeiről augusztus 5-ig egyénileg tájékoztatást fogunk küldeni az adatlapra beírt e-mail címre. A nyaralás miatt sokaknak gondot jelent olyankor ügyet intézni, ezért igyekszünk az értesítőket úgy küldeni, hogy az augusztusban esedékes szeptemberi ebédet időben megrendelhessék.

2. A KORÁBBI TANÉVEKRE REGISZTRÁLTAKNAK:

Az új (Multischool4) rendszerhez legkésőbb augusztus 1-ig rendszerüzenetként küldünk tájékoztatót, ami 2 db e-mail formájában kerül Önökhöz, és a kettő adattartalma együtt szükséges az első belépéshez. Ha valamelyik hiányzik (nincs spam-ben sem), akkor az említett határidő letelte után érdeklődjenek!

A menzás étkezéssel kapcsolatban felmerülő kérdésüket, kérésüket a koordinator@szigbp.hu címre írják meg!