Gólyatábori információk

Tájékoztató a soltvadkerti gólyatáborról

  

A Szent István Gimnázium gólyatábort szervez a 7.a, b és 9.c, d osztály tanulói számára Soltvadkerten. A tábor célja: bejövő tanulóink megismertetése az iskolával, az osztályfőnökkel és az osztálytársakkal a jó osztályközösség kialakulása érdekében.

Időpont: 2022. augusztus 15-18., hétfő-csütörtök

Indulás: 2022. augusztus 15-én, hétfőn 8.00-kor busszal a gimnázium elől, találkozás 7.30-7.45 között a gimnázium földszinti aulájában (Ajtósi Dürer sor 15.)

Visszaérkezés: 2022. augusztus 18-án, csütörtökön 12.00-13.00 között a gimnázium elé

Helyszín: Soltvadkert, a XIV. kerület ifjúsági tábora

Elszállásolás: kőházakban, faházakban (ágyneműt, huzatot nem kell hozni).

Ellátás: 1. nap – ebéd, vacsora, 2. nap – reggeli, ebéd, vacsora, 3. nap – reggeli, ebéd, vacsora, 4. nap – reggeli (10 óra körül indulás vissza Budapestre)

 

A tanuló feltétlenül hozzon magával: szülői nyilatkozatot arról, hogy a tanuló egészséges, fertőző betegsége nincs (az alább található linkre kattintva letölthető) + TAJ-kártya másolatot, sportos ruhát, sportcipőt, esőkabátot, strandfelszerelést, esetleg szúnyogriasztó sprayt.

Soltvadkert Szülői nyilatkozat és adatkezelési hozzájárulás 2022

(A nyilatkozat három oldalas, minden oldalt ki kell nyomtatni, és ki kell tölteni, aláírással ellátni. A nyilatkozat kitöltésével elfogadják a Soltvadkerti tábor üzemeltetője, a Zuglói Önkormányzat adatkezelési szabályzatát, amely itt olvasható: Soltvadkert adatkezelési tájékoztató 2022)

 

A megkülönböztethetőség érdekében kérjük, hogy az osztály megfelelő színű istvános pólóját viseljék az első napon (a többi napon is lehet hasonló színű póló, ha akad otthon).

 

A tábor napirendje:

7.00 – ébresztő, reggeli torna, 8.00 – reggeli, 12.00 – ebéd, 18.00 – vacsora, 22.00 – takarodó

A gyerekeket a táborban gazdag szabadidős- és sportprogramok várják.

 

A tábort Magyar Zsolt igazgatóhelyettes vezeti, felügyelő tanárok az osztályfőnökök (Bóka Gábor, Kósa Zsolt, Szatmáry Zsolt és Szecsődi Tamás tanár urak)  és Jeneiné Bicsák Krisztina tanárnő.