Felvételi szóbeli meghallgatás beosztás 2023

Tisztelt Szülők, felvételiző Diákok!

 

A behívási ponthatárt elért tanulók az alábbi linken keresztül elérhető felületen, oktatási azonosítójuk megadásával tudnak tájékozódni a szóbeli meghallgatás időpontjáról, külön értesítést erről nem küldünk.

 

A beosztás az alábbi linken található:

Időpontok

.

A mentességet szerzett diákokat szeretettel várjuk egy osztályfőnöki ismerkedős programra 2023. március 3-án pénteken, délután 15:00-kor.
.

Szóbeli meghallgatással kapcsolatos egyéb információk:

Kérjük, hogy a felvételizők a szóbeli meghallgatás kijelölt időpontja előtt 15 perccel érkezzenek meg. Az iskolába érkezéskor a portánál elhelyezett hirdetőtáblán és a felvételi eljárást segítő diákoknál tudnak tájékozódni a terembeosztásról. Gyermekük a szóbeli meghallgatásról a megadott kezdési időponttól számítva kb. 1 óra 45 perc múlva tud távozni (természetesen ezen időtartam alatt lesz lehetősége pihenésre, regenerálódásra is a matematika és a magyar szóbeli között). A szülőknek is lesz kijelölt várakozó terem (Petőfi terem).

Kérjük, a szóbeli felvételire hozzák magukkal a diák- vagy személyi igazolványukat, az elektronikus ellenőrző aktuális tanévre vonatkozó osztályzatokat, bejegyzéseket tartalmazó kinyomtatott példányát, ceruzát, radírt és tollat.

Akik a jelentkezési laphoz nem adtak le saját névre megcímzett, felbélyegzett válaszborítékot, kérjük, hogy a szóbeli meghallgatásra hozzák magukkal!

 

Sok sikert kívánunk!

 

Vezetőség