SZIG Színház – Munka és kacagás…

Szeptember 29-én este nézőkkel telt meg iskolánk díszterme, ahol a Munkatársas – Konfliktusmegoldások humorral a munka világában című előadást láthatta a közönség.

A moderátorok, Gönczi Dorka és Varga Zsolt, röviden felvázoltak egy-egy munkahelyi szituációt, ami bizony sokunk számára ismerős lehetett a való életből. Ezt követően a kiváló színészek, Pokorny Lia, Botos Éva és Ágoston Péter, eljátszották az adott jelenetet. Az előadásukat kísérő hangos nevetés és taps alapján nagyon jól szórakoztak a jelenlévők.

A szünetet követő beszélgetés során a közönségtől érkezett kérdésekre válaszoltak. Érdekes történeteket hallottunk és megtanultuk, hogy néha bizony nemet kell mondani. Ha pedig Ágoston Péter iskolaigazgató lenne sok-sok pénzzel, akkor többek között minden osztálynak lenne egy saját kutyája, sőt, Lia javaslatára egy kis konyhakertje is.

Jótékonysági előadásról lévén szó, az est bevételéből iskolánk alapítványát is sikerült támogatni, melyért hálásak vagyunk minden jegyvásárlónak.Végül, de nem utolsósorban nagyon köszönjük azoknak a szülőknek a segítségét, akik önzetlen és professzionális munkájukkal hozzájárultak az esemény sikeres lebonyolításához!