István-nap – 2024

Idén április 13-án került megrendezésre iskolánkban a Diákönkormányzat jóvoltából az István-nap. A nap folyamán számos izgalmas program várta a diákokat. A főzőversenyen a legtöbb osztály részt vett, és a diákok finom ételeket készítettek. A jó hangulatot tovább fokozták a különböző szórakozási lehetőségek; a honfoglaló, a ping-pong, a csocsó, a karaoke, a teaház és animátor programok.

Az udvaron került megrendezésre a három DÖK elnökjelölt vitája, ahol megtudhattuk, hogy mire számíthatunk, ha egyiküket megszavazzuk a jövő évi diákönkormányzat elnökének. A délelőtt folyamán a külföldi továbbtanulás lehetőségeiről is hallhattak egy előadást a diákok.

A tanárok és diákok közötti sportversenyek is nagy sikert arattak. A röplabda-, kosárlabda- és labdarúgómérközések során mindkét csapat keményen küzdött, de végül a tanárok győztek.

Az osztályok a nap során pontokat gyűjthettek és a legjobban teljesítő osztály egy szabadnapot nyert. Emellett a bajnokságokon kiemelkedő teljesítményt nyújtó diákok/csapatok édesség nyereményekben részesültek.

Köszönjük mindenkinek a részvételt, és reméljük, hogy mindenki élvezte ezt a fantasztikus napot!

Vadas Bendegúz, 10.c