Vízitúra 2023.

A tanév végét követően egy percet se vártunk, azonnal robogtunk le Rajkára, és indulhatott a vízitúránk. 120 kilométert eveztünk 6 nap alatt Győrig, rövidebb-hosszabb szakaszokkal és természetesen nem maradhatott el a verseny. A jövő diákjainak egy jó tanács: az üljön be kormányozni, aki biztos a dolgában, mert ha nem megy, páran mérgesek lesznek! Ja és vigyázzatok a papucsotokra, napszemüvegre, könnyen elúszik!!!  

A társaság isteni volt, nem beszélve a tanárokról, akik mintha diáktársak lettek volna. Fontos kiemelni a “STAFF”-osokat, mert nagyon jókat főztek, segítettek a pakolásban, és Bandi bácsinál jobb túravezető nem létezik. Az esték nagyon hangulatosak voltak, mintha egy nagy család lettünk volna, sokat voltunk az idősebb srácokkal is, akik szuper storykat meséltek.  Egyik este voltunk meccset nézni is a helyi kultúrházban. A majomhinták hatalmasak voltak, rengeteget ugráltunk, de a legviccesebbek a borulások, meg a vízicsaták voltak.  

Köszönjük a szervezést a testnevelő tanároknak (Boros Gábornak, Forrás Péternek, Antók Zsófiának) és az élménydús 6 napot a csodás természetben, a Mosoni-Dunán. 

Pásztor Zoltán 8.B