Nyári élmények – Gólyatábor

Sok mókás feladat, fürdőzés, zene, tánc, kacagás – talán így lehetne röviden összefoglalni a soltvadkerti gólyatábort, ami minden leendő “Istvános” első és minden bizonnyal meghatározó élményei közé fog tartozni. 
Rengeteg ötletes versenyszámmal és programmal vártak minket az animátorok és az iskola tanárai. Mint megtudtuk, a szervezés már hónapokkal korábban elkezdődött, hogy ezt a pár napot minél emlékezetesebbé és élvezetesebbé tegyék számunkra – sikerült 😊.  
A központi tematika ezúttal „a maffia” volt, ami már önmagában megalapozta a jó hangulatot. Ehhez járultak még hozzá a vicces versenyfeladatok, mint az olajos kézzel súlyzóemelgetés, bekötött szemmel vízöntögetés, sárban csúszva vízszállítás… A csapatinduló megírása, az osztályzászló készítése, valamint az esti zenés-táncos programok is segítették összekovácsolni az osztályokat. Az éjszakai hajszáról nem is beszélve. 
Rengeteg közös élménnyel és új barátokkal távoztunk a táborból – a későn kelők némi izomlázzal is. Köszönet az animátoroknak és az osztályfőnököknek, remek munkát végeztek! Rájuk nemcsak a tábor alatt, hanem iskolaidőben is lehet számítani, bármilyen kérdésünk van, hozzájuk szívesen fordulunk. 
Reméljük, minden kisgólya ugyanolyan örömmel tekint vissza erre a pár napra, mint mi.
9.c és 9.d osztály

 

 

Fényképek: Gyimesi Réka