Szóbeli felvételi ponthatárok és szóbeli vizsga beosztása

Tisztelt Szülők, felvételiző Diákok!

 

A szóbeli felvételi vizsgára a behívási ponthatárok a következők:

6 évfolyamos képzés: 70 pont

4 évfolyamos képzés: 74 pont

 

Mentesség:

6 évfolyamos képzés: 90 pont

4 évfolyamos képzés: 93 pont

 

A behívási ponthatárt elért tanulók az alábbi linken keresztül elérhető elérhető felületen, oktatási azonosítójuk megadásával tudnak tájékozódni a szóbeli meghallgatás időpontjáról (külön értesítést erről nem küldünk):

 

6. osztályosok:

Időpontok 6 osztályos

A 6 osztályos szóbeli felvételi időpontok egyelőre csak a hétfő és keddi időpontokat tartalmazzák. A többi a mai nap folyamán kiírásra kerül. A szóbeli mentességet elért tanulók 2019. február 27. (szerda) délután 14 órára kerülnek behívásra (az adatbázisba a mai nap folyamán felkerülnek).

 

8. osztályosok:

Időpontok 8. oszt

 

A szóbeli felvételi meghallgatások 2019. február 25-én kezdődnek. A mentességet elérő tanulók egyszerűsített szóbeli meghallgatáson vesznek részt (mert írásbeli pontszámuk alapján a magyar és matematika szóbeli elérhető maximális pontszámát megkapják).

 

A szóbeli felvételi meghallgatások megszervezésének gördülékenyebbé tétele érdekében kérjük a következő űrlap kitöltését. (A kitöltés önkéntes.) Figyelem! Az űrlap kitöltésének lehetőségét február 21-én, csütörtökön lezárjuk!
https://goo.gl/forms/WkEtYed3mHTW4mvY2

 

A behívási ponthatárt elért tanulók az iskola honlapján keresztül elérhető felületen, oktatási azonosítójuk megadásával tudnak tájékozódni a szóbeli meghallgatás időpontjáról (külön értesítést erről nem küldünk).

 

Kérjük, hogy a szóbeli meghallgatás kijelölt időpontja előtt 20 perccel érkezzenek meg. Az iskolába érkezéskor a portánál elhelyezett hirdetőtáblán tudnak tájékozódni a terembeosztásról.

Kérjük, a szóbeli felvételire hozzák magukkal a diák- vagy személyi igazolványukat, az elektronikus ellenőrző aktuális tanévre vonatkozó osztályzatokat, bejegyzéseket tartalmazó kinyomtatott példányát, versenyeredményeket igazoló okleveleket (a versenyeken való részvételt igazoló emléklapokat nem kérjük), ceruzát és tollat.

 

Sok sikert kívánunk!

 

Vezetőség